Welke kleuren draag ik vandaag?

Deze vraag stel ik me elke ochtend als ik voor de kast sta. Het hangt natuurlijk af in welke stemming ik verkeer welke kleuren het deze dag worden, welke gelegenheid zich voordoet en hoe jij jezelf het liefst presenteert.

Kleuren zeggen veel over je. Over je persoonlijkheid, je emoties en je kunt jezelf omringen met de kleuren die jij het liefst draagt. Vanwege allerlei factoren zijn we de weg op dat gebied wel eens kwijtgeraakt. Het kan zijn dat je veel kijkt naar je favoriete model en daar spiegel jij je aan. Automatisch wil je dat haar kleuren jou ook goed staan. In veel gevallen is dat niet zo.

Een oplossing hiervoor is een kleur-, kleding- en stijladvies. Ik kijk dan naar jouw lichaamsbouw, je kleur ogen, je haarkleur en op basis van deze elementen kan ik aan de hand van doeken bepalen in welke kleuren jouw huidtint het beste naar voren komt.

Je kunt dit teruglezen in het artikel wat ik heb geschreven voor Stephany’s Black Styles. Een klant van mij wilde graag ook een fotoshoot en hieronder zie je het resultaat.

Ik wens je veel leesplezier toe en zie je graag terug voor een advies.

Wat draag ik vandaag?

Stijlvolle groet, Yebba

Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij.

Plaats een reactie