Kleurenanalyse

kleurenanalyse

“Waarom zien mensen mij niet of reageren ze anders dan dat ik denk over te komen?”

Tijdens een kleuranalyse kijk ik welke kleur je flatteert en ook welke kleur je nodig hebt om je uitstraling te versterken waardoor jij je weer lekkerder in je vel voelt.

Herfst groenKen of kies je kleur van je stemming.

Samen met Monique van Yebba Styling ontdek je welke kleuren bij je passen. Door kleuren te dragen die bij jou passen komt de kleur van je ogen beter uit, oogt je huid strakker en lijk je soms jonger.

Welke kleur heb ik vandaag nodig?

Waarschijnlijk voel jij je net als iedereen niet iedere dag hetzelfde. De enige dag bruis je van energie en de andere dag ben je niet vooruit te branden. Soms trek je iets aan en als je in de spiegel kijkt, denk je: “Uhm.. ben ik dat?”

Tijdens het advies laat ik zien waarom bijvoorbeeld mosgroen jouw uitstraling vertrekt en okergeel je uitstraling zachter maakt. Of waarom fuchsia je een pittige uitstraling geeft en antraciet jou een rustige uitstraling heeft.

Het mooie aan een kleuradvies is dat het persoonlijk is. Factoren die meespelen zijn o.a.  in welke levensfase zit je, je leeftijd, je uitstraling (haardracht, lengte en postuur) en je persoonlijkheid.rode laarzen

Het is fijn dat je de juiste uitstraling hebt tijdens een date of bij netwerken en het is mooi om te ervaren dat als jij de juiste kleuren draagt jij de juiste mensen aantrekt. Geen ‘ruis meer op de lijn’, maar mensen zien en ervaren wat voor een persoon voor je staat.

 

Nu is de vraag:

“Ben jij klaar om dit proces in gang te zetten?”

Klik hier en maak vandaag nog een afspraak

Aan het einde van het advies krijg je – afhankelijk van de geboekte workshop – een kleurenkaartje of kleurenwaaier en weet je welke haartinten en make-upkleuren het plaatje compleet maken.

Hieronder zie je mijn tarieven. Voor een volledig overzicht verwijs ik je naar mijn tarievenlijst.

Per persoon € 85,–
2 personen, prijs p.p. € 80,–
4 of meer personen, prijs p.p. € 70,–

Plaats een reactie