Yebba

Ik geef kleur-, kleding en stijladviezen. Dat betekent niet dat ik er iedere dag uitzie om door een ringetje te halen.

Ik ben moeder van 2 sportieve jongens en zelf sport ik ook graag, deed in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw mee aan internationale atletiekwedstrijden en zit regelmatig achter de naaimachine. Ik sta graag in de keuken en werk regelmatig in de tuin en fotografeer graag. Klik hier voor een persoonlijk kijkje in mijn garderobe.

De kleuren die ik draag passen bij wie ik ben. Daardoor zullen mensen vaak toch wel vinden dat ik er leuk uitzie. Dit kun jij ook bereiken. We willen perfect zijn; alleen zien andere mensen ons anders dan wij onszelf zien. Soms krijg ik een compliment en dan denk ik bij mezelf: “Hoezo? Ik draag toch niets bijzonders?” Hoe casual het er soms ook uitziet; het past bij mij en klopt dus bij wat ik wil uitstralen. Dit kun jij ook bereiken. Durf jezelf te zijn. Dit gaat stapje voor stapje.

 

Dit ben ik, Monique Bogaards

In 1971 geboren in Benin. Opgegroeid in verschillende plaatsen in Nederland. Mijn intuïtie is goed ontwikkeld waardoor ik snel een situatie aanvoel. Ik lees graag en ben nieuwsgierig.
Ook ik ben nog steeds in ontwikkeling en ik hoop dat ik mezelf nog lang kan blijven ontwikkelen en uitdagen. Het ontwikkelen van mezelf omvat meer dan alleen mijn kledingstijl. Dit geldt voor alles: voor mijn kleding, de voeding die ik eet en die ik ook mijn gezin voorschotel, het opvoeden van onze twee jongens, de uitdaging die ik soms nog zoek tijdens het sporten, etc.

Yebba Styling

In 2009 ben ik gestart met Yebba Styling. In deze jaren ben ik gegroeid en zal dat zeker ook blijven doen. Mijn website is veel persoonlijker geworden, omdat ik meer van mezelf durf te laten zien. Tijdens evenementen heb ik presentaties gegeven en voor verschillende tijdschriften heb ik artikelen geschreven. klik hier voor diverse artikelen

presentatie Yebba
Aan het werk tijdens het event Let’s talk hair 2014.

Er zijn ook bedrijven die van mijn expertise gebruik hebben gemaakt, onder andere heb ik bij de TU/e studenten mogen adviseren inzake hun kleding en stijl voor hun toekomstige bedrijfspresentatie en/of sollicitatiegesprekken. En met een haardesigner heb ik kennis gedeeld over haarkleuren en huidtinten. Zij was bezig met het ontwikkelen van nieuwe haarkleuren voor de internationale markt. Ik vind het fijn om kennis te delen en heb jou daarbij nodig om mijn kennis verder uit te breiden.

Omdat ik de tijd neem om naar jou te kijken en te luisteren, kom ik tot een advies wat bij jou past.
Ik werk graag een op een, zodat ik me goed kan focussen en jij de aandacht krijgt waar je recht op hebt. Tijdens een presentatie stem ik mijn outfit en informatie af op de geïnteresseerden.

Ik houd niet van standaardadviezen, maar ben vaak nieuwsgierig en als ik iets wil leren dan zoek ik net zo lang door totdat ik de juiste informatie en/of de juiste persoon erbij heb gevonden. Ik vind dat mijn klanten het beste verdienen.Toch heb ik een keer de terugkoppeling gehad dat het kleuradvies te lang duurde. Ik denk dat dit ook te maken had met het feit dat de klant in kwestie al een advies had gehad en voor de gezelligheid meekwam met haar dochter en dacht: “Doe mij ook nog maar een kleuradvies.”

Logo kleurenwaaier YebbaYebba ziet, Yebba luistert, Yebba helpt en Yebba adviseert.

Ik snap dus heel goed dat je verlangt naar een garderobe die bij je past.
En het goede nieuws is dat het voor iedereen is te bereiken. Sta je open om te ontdekken wie je bent – het kan maar zo zijn dat je nog aan het begin staat van je nieuwe IK. Ik help je graag door je te laten zien wat bij je past en vertel er ook bij waarom het voor jou geschikt is.
Stap 1 is bewust worden van wat je wilt uitstralen en wie je bent.
Je kunt beginnen met het maken van een moodboard. Je kunt wel gelijk een afspraak met mij maken maar ik kan niet in twee uur uitpluizen wie jij bent, wat je wilt en daar een compleet advies omheen bouwen. Ik heb informatie nodig. Ik werk niet zoals je in metamorfoses ziet. De stylist bepaalt en de klant ondergaat. Dat is leuk voor èèn dag voor een fotoshoot, maar een week later heb je geen idee meer hoever de knoopjes open moesten, de broekspijp 1 of 2 keer omgerold moest worden èn kom je erachter dat die hoge pumps leuk waren om 10 minuten aan te trekken, maar toch niet zo praktisch zijn als je ze langer aan hebt.
Draag wat bij je past en wees jezelf. Elk jaar komen nieuwe mode-items in de spotlights en zijn er bepaalde kleuren in de mode. Het leuke is dat iedereen de kans krijgt om zijn of haar eigen draai aan de outfit te geven.

Durf jij dit ook aan; authentiek te zijn?

In het begin best eng maar als daardoor de juiste mensen op je afkomen dan zul je merken dat je meer energie krijgt en je beter in je vel gaat zitten.
Het is mijn missie om mensen te helpen door middel van een kleur-, kleding- en stijladvies zichzelf te ontwikkelen, hen zelfvertrouwen te geven en zelfstandig of met mij verder aan hun uitstraling te werken. Van een kleur-, kleding- en stijladvies krijg je energie en goede zin. Het is een investering, maar reken maar eens uit wat jouw miskopen je hebben gekost. Het winkelen wordt veel makkelijker, omdat je weet wat wel of niet bij je past. Ik kan niet beloven dat je nooit meer een miskoop doet – het overkomt mij nog heel af en toe – daar geef ik mijn hormonen dan de schuld van, maar je zult merken dat er straks veel minder kledingstukken met een prijskaartje in de kast blijven hangen. Je hebt een garderobe waar jij blij van wordt en het combineren zal ook veel makkelijker gaan als jouw kleuren en kleren beter op elkaar zijn afgestemd. Het klinkt als een ideale situatie.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Yebba, Monique

Onmisbaar in mijn kledingkast: spierwitte tops, goed ondersteunende BH’s, denim, fake fur,
de kleur geel, blazers, trenchcoats, leren jasjes, jurken en broeken met African prints.

Waar je mij nooit in zult zien zijn: naaldhakken, UGGs, bootcutbroeken, truien met grote logo’s, beige, legergroen, cowboyboots en echt bont.

In de zomer draag ik graag kleurrijke prints.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact opnemen