ezine Zomer 2013


 

Ken je een vriend of een vriendin die je deze e-Zine wil laten lezen? Meld hem of haar dan hier aan Ook kun je deze e-Zine delen met je vrienden op Facebook.
Is het niet mogelijk om deze e-Zine te openen, ga dan naar www.yebba.nl.

Yebba Styling

Geniet je ook zo van het lekkere weer?
In de zomer vind ik het heerlijk om in de tuin te eten en draag ik graag rokjes en jurken. Ik geniet ervan om lekker in de tuin weg te dromen.
In deze e-Zine vertel ik je graag hoe je het beste je vakantiekoffer kunt inpakken voor een autovakantie.


Algemene tip: begin op tijd te bedenken wat je op vakantie wilt gaan doen en daarom mee moet nemen. Vaak komen de ideeën vanzelf en is het meer van belang dat je goed overlegt met degenen met wie je vakantie gaat houden. Zorg ervoor dat de kleding die je meeneemt schoon en gestreken is. Als je kleding gestreken is, neemt deze zo weinig mogelijk ruimte in in de koffer.

Houd er rekening mee dat je een broek kunt combineren met verschillende tops en een basisvest. Hetzelfde geldt voor de rok. Draag de rok bij voorkeur met een basic t-shirt voor een uitstapje naar de markt of met een bewerkte top voor een lunch na een museumbezoek. Een mooie jurk die je gelijk na aankomst hebt opgehangen in de caravan, de kast van het vakantiehuisje of in de luxe tent, kun je bewaren voor een gezellig etentje.


Inpakken en wegwezen
Maak ruim van te voren een lijstje van kledingstukken die je mee wilt nemen op vakantie en maak leuke setjes. Fotografeer ze eventueel als je van fotograferen houdt; zo kun je de volgende dag(en) even spieken als je de koffer gaat inpakken en niet meer weet wat je wilde meenemen.

Misschien is het ook nodig om nog een boodschappenlijstje te maken en de laatste benodigdheden in te slaan.

Mocht je een nieuwe bikini nodig hebben, klik dan hier zorgeloos je koffer inpakkenom te kijken welke bikini het beste bij je figuur past.

 1. Zorg dat de kleuren op elkaar zijn afgestemd, zo maak je makkelijker leuke combinaties;
 2. Stop schoenen in een schoenenzak of in een plastic zak;
 3. Stop een warme trui, vest of jack in je koffer en vergeet geen lekkere warme (liefst met wol) sokken, het weer kan tegenvallen (In de tropen is die kans wel klein wat kou betreft.);
 4. Zoek je de zon op? Neem dan kleding mee die gemaakt is van natuurlijke materialen; zoals linnen, katoen, viscose en/of zijde;
 5. Accessoires kunnen een basisoutfit netjes genoeg maken voor een diner in een plaatselijk restaurant;
 6. Pak bij aankomst je koffer zo snel mogelijk uit en hang de kleding op die op een hangertje hoort;
 7. Zorg dat je verschillende soorten ondergoed bij je hebt; klik hier voor ondergoedtips
 8. Een tip uit de praktijk: sommige vrouwen vinden het fijn om hun kleding op te rollen. Dit neemt meer ruimte in beslag, maar het scheelt een hoop kreukels. Ik heb die ervaring niet, maar ik nodig je uit om jouw ervaring met mij te delen op mijn facebook pagina.Klik hier voor een voorbeeld wat je mee kunt nemen.

  geniet van je vakantie

  Tot slot wens ik je een fijne vakantie toe en hoop ik dat je weer uitgerust huiswaarts kunt keren.   

 

 

Plaats een reactie