Kleur- kleding en stijladviezen Yebba Styling

Kleur-, kleding- en stijladvies Sunita

Sunita

De roots van Sunita liggen in India. Haar ouders zijn in Suriname geboren en zij zag in Nederland het levenslicht.

Sunita heeft een partner, ze werkt voor een overheidsinstantie en is moeder van twee jonge kinderen. In dit moodboard zie je een aantal tips terug die we tijdens het kleur- kleding- en stijladvies Yebba hebben besproken.

Ik adviseer haar om diepe heldere tinten, zoals geel, hemelsblauw, donkerroze, rood en paars te dragen. Omdat haar haar glanst en ze mooie diepbruine ogen heeft, staan tops met een glans (een satijnbinding, organza, en/of zijde) erg mooi. Denk ook aan de ‘metallic look’. Zilverkleurige sieraden met een glansje zijn daarom ook een aanrader. Kleur is erg belangrijk voor Sunita. Is haar kleding verwassen dan gaat dit ten koste van haar uitstraling.

Sunita heeft het zandloperfiguur. Ik raad haar aan tops met een V-hals te dragen in verband met haar flinke boezem. Wikkeljurken staan haar goed; een kokerrok is een mooi model voor haar. Om de verhoudingen in balans te brengen c.q. te houden kan ze het beste haar tops in haar rok of broek dragen.

Van nature heeft Sunita een klassieke uitstraling. Door heldere tinten toe te voegen aan klassieke kledingstukken krijgen deze een iets minder stijve uitstraling.

Met een jumpsuit spice je de garderobe op. Het lederen jack maakt het helemaal af.
Je kunt de jumpsuit combineren met een sneaker in een leuke kleur of met een enkellaarsje.

Kies voor je lippenstift kleuren met een roze ondertoon.

Sunita krijgt een volledig stijlboekje waarin alle tips worden uitgewerkt.

Plaats een reactie