Yebba Styling My Africa Expo 2019

My Africa Expo 2019

boekhandel van Pierre
Boekhandel van Pierre is ook onderdeel van My Africa Expo 2019.

Afrikaanse kunst en cultuur

My Africa Expo 2019

Graag nodig ik je uit om in Eindhoven naar de expositie My Africa Expo 2019 te komen. De expositie is van 7 april tot en met 30 april dit jaar. De kleurrijke creaties van Yebba Styling kun je o.a. bekijken bij de boekwinkel van Piere en CKE. Ook zijn ze te koop.

Stichting MarAnou

In deze tweede editie organiseert Stichting MarAnou een exclusief kunstpodium voor kunstenaars met een Afrikaanse achtergrond. Tijdens de expositie krijgen kunstenaars en modeontwerpers woonachtig in Nederland, (non) profit organisaties die werken voor/in Afrika en vrienden van Afrika de kans om hun creaties aan een groot publiek te tonen. Ze streven naar mooie exposities waar ontmoeting, beleving, gezelligheid en bedrijvigheid de boventoon voeren.

The unseen of Africa

Het thema “The unseen of Africa” belicht de minder bekende kant van Afrika. De kant dat Afrikanen/diaspora graag willen dat het westen mag weten over Afrika. Er is meer dan honger, corruptie en droogte in Afrika. Het kunstpodium nodigt je uit om te genieten van de creatieve “Afrikanen”. Kijk, ruik, proef en luister, geniet van je zintuigen.

De kunstenaars tijdens My Africa Expo 2019 tonen hun creativiteit, kracht, positiviteit en liefde in hun creaties.

Programma 

5 April Concert of Africa

6 April Designer Fashion Show and Dress to impress After Party

7 April Start Afrikaanse kunstroute in de etalages winkel/kunstinstellingen rondom de Emmasingel.

Nieuwsgierig, klik hier voor een sfeerimpressie.

Kom ook genieten van lekker eten, mooie muziek en kunst.

Mijn roots

Achtenveertig jaar geleden ben ik geboren in Benin. Ik ben als baby geadopteerd door een Nederlands echtpaar en vanaf mijn zesde woon ik in Nederland. Inmiddels ben ik verschillende keren naar mijn geboorteland terug geweest. Wanneer ik daar ben, geniet ik van mijn familie, de warme zon en van de kleurrijke stoffen. Ik kan dan uren kijken naar de prachtige patronen, de kleursamenstellingen en kleding van de mensen die voorbij lopen of op de brommertjes voorbij tuffen.

Nederland

In mijn interieur thuis in Eindhoven heb ik de African wax toegevoegd. Met name in de zomer draag ik de kleurrijke stoffen die zijn verwerkt in mijn kledingstukken. Ik vind het heerlijk om de kleuren om mij heen te hebben. Om het niet te dol te maken houd ik wel rekening met de kleurensamenstelling. Blauw, turquoise, groen en wit vind ik een mooie kleurencombinatie. Roodtinten en geel zie je ook in mijn kleding en interieur terug.

 

naaimachine Monka
Naaiatelier in mijn geboortedrop Monka, Benin

yebba styling kleuradvies

Plaats een reactie