intelligentie intuïtief elegantie schoonheid Yebba Styling

De elegante giraf

De Giraf

Ik hoor je denken. Wat heeft een giraf met kleur, kleding en stijl te maken?

Tijdens het maken van een collage, ontdekte ik dat ik de giraf een erg mooi dier vind. Vooral als ze rennen; het lijkt wel een slow motion. Zo mooi zoals ze hun benen bewegen, daar kan ik van genieten!

Op het moment zie je nog steeds veel dierenprints in de kledingwinkels (panter-, luipaard-, tijger-, zebra-, python- en soms de giraffeprint).

Nieuwsgierig als ik ben, ben ik gaan uitzoeken waar de giraf voor staat.

Intelligentie, intuïtief, het bereiken van het onbereikbare, ziet de toekomst, elegantie, slimheid en schoonheid.

Intelligentie: Kleed je je zoals je wilt. Zoals je wilt dat mensen naar je kijken en je behandelen. Met de panterprint als voorbeeld. Deze kan chique zijn, maar kan ordinair worden door een verkeerde kleur lippenstift. Bedenk van te voren goed wat je wilt uitstralen als je een bepaald kledingstuk uitkiest.

Intuïtief: Intuïtief voel je wel aan of een rok te kort is, een top te strak zit of een bepaalde tint je flets maakt! Kijk goed in de spiegel. Ben jij dat of iemand op wie je wilt lijken? Krijg je een zwaar gevoel in je buik, dan is het NEE! Durf te kiezen voor je eigen stijl. Als die stijl anders is dan de norm, draag het in ieder geval met elegantie.

 

Afrika

Het bereiken van het onbereikbare: Voor sommige mensen is dat afvallen, voor anderen een nieuwe baan vinden, met een studie beginnen of een nieuwe stap in je leven zetten.

Geloof in jezelf. Draag waar jij je fijn in voelt ongeacht wat anderen daarvan vinden. Ik kijk graag samen met je naar je stijl. En je zult verrast zijn naar de vele mogelijkheden!

Ziet de toekomst: Met haar lange nek kijkt ze hoog boven iedereen vooruit! Durf jij vooruit te kijken en weet jij wat je wilt met jouw kledingstijl? Door een goed opgebouwde kledingkast heb je veel minder moeite om leuke combinaties te maken. Dan ben je ’s morgens sneller aangekleed en word je niet zo gauw verleid door aanbiedingen en fashion items.

Elegantie: Elegantie komt van binnenuit! Elegantie heeft niets met een bepaalde maat te maken. Het gaat om je uiterlijke verzorging, uitstraling, bewegingen, uitspraak en natuurlijk ook wat je draagt. De Klassieke stijl is elegante kledingstijl. Elegantie heb je in verschillende gradaties. Van deftig chic tot sportief klassiek. Hier krijg je een voorbeeld van de Klassieke kledingstijl Kledingstijlen

Slimheid: Denk goed na hoe je wilt overkomen! Ik kan je helpen met slimme trucjes om de juiste accenten te leggen en minpuntjes te verdoezelen. Samen komen we tot een mooi resultaat waardoor jij je lekkerder in je vel voelt. Ik neem je bij de hand en jij wilt daarna dansen van geluk met je nieuwe kledingstuk.

Schoonheid: Kijk naar de giraf en je ziet genoeg schoonheid! Durf te vertrouwen op je eigen schoonheid en durf te zijn wie je bent! Ik kan je helpen om te ontdekken wat bij je past, maar jij voelt en weet wie je bent. Samen kunnen we tot een mooi resultaat komen.

 

Schoenen en tas in dierenprint.

Plaats een reactie