Regenkleding

singing in the rain

Heb je deze week in de planning staan om een middag erop uit te gaan met een vriendin? Laat je niet afschrikken als er regen wordt voorspeld. Ook tijdens regenachtige momenten kun je prima shoppen; vaak ben je binnen. En als je even wilt bijkomen op het terras met een kop thee of met een frisdrank, zit je in overdekte winkelcentra altijd droog en anders …. zoek je je favoriete cafeetje op.

Bij regenachtige dagen draagt een trenchcoat heerlijk. Deze jas – welke afstamt van de vliegeniersjas uit de Verenigde Staten – is enigszins waterdicht en toch luchtdoorlatend. Een heerlijke, praktische, gevoerde jas die je veel seizoenen kunt dragen. Een bijpassende shopper met – zie boven – een leuke paraplu en een prachtig jurkje, maakt jouw dag tot een chique dag. Een passende panty onder de jurk met daaronder trendy lederen laarsjes maken het plaatje compleet. Het is van belang dat je de laarsjes goed verzorgt met een waxspray en/of een spray die waterafstotend is. Dan weet je 100% zeker dat je geen natte voeten krijgt.

Als je thuiskomt, hang je je jas te drogen in de gang, doe je de laarsjes uit en laat je ze ook drogen. Niet té dicht bij de verwarming, want dan kan het leer gaan barsten. Na het drogen moet je ze goed schoonborstelen, zodat je ze opnieuw kunt inspuiten.

En dan: met een kop koffie of een glaasje wijn nagenieten van je shopmiddag!

Wil je weten welk model regenjas jou het beste staat? Neem dan contact met me op, zodat we een afspraak kunnen inplannen voor een kleur- en stijladvies. Voor verdere gegevens verwijs ik je naar naar de tab ‘Contact’ rechtsboven in mijn website.

Yebba Styling. Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij.

Plaats een reactie