Nikitha

Portfolio: kledingtips Nikitha

Nikitha

Nikitha uit Rusland

Rusland, vroeger het grootste land van de Sovjet-Unie. Het land van de hardwerkende vrouwen. Van belezen dames die hun weg weten te vinden in het leven. Het land waar meisjes dromen van een goed bestaan, mooie kleding en een goede man. Maar ook voor onafhankelijkheid, zelfstandig zijn en goed voor jezelf zorgen.

Het land waar de vrouwen hebben gestreden voor vrijheid, duidelijkheid en voor hun leven. Nikitha komt oorspronkelijk uit Rusland. Geboren tussen Moskou en St. Petersburg heeft ze meegekregen dat het goed is om een vrouw te zijn, moeder te worden en voor je kinderen te zorgen. En onafhankelijk te zijn, sterk en sociaal.

Nikitha houdt van de laatste mode en ze wil er ook goed verzorgd uitzien. Als een dame die weet waar ze van houdt en wat haar goed staat. Lekkere warme vesten met een grove structuur die een aantal jaren mee kunnen, rechte colberts van klassieke materialen. Klasse en eenvoud, dat wil ze uitstralen. Maar toch ook vrouwelijk en uitbundig, met name als er een feest op komst is.

Ze staat sterk en daarom kan ze goed skinny’s dragen met een leuke laars eronder.

Ook is ze – net als haar vriendinnen – dol op hoge hakken (minimaal 10 cm). Dat maakt haar krachtig en met een lange top erboven wordt ze een vrouw van de wereld.

Veel Russische vrouwen dromen ervan om model te worden. Enkelen lukt dat ook. Juist vanwege hun androgene uiterlijk. Deze modellen zijn recht en slank; ze hebben weinig heup en taille.

Accessoires zijn mooi; vooral het blauwpaarse Charoiet. Dat is een edelsteen die doet denken aan het vroegere tsarenverleden en dat verwerkt wordt in colliers. Het laat zien dat je hoop hebt, een toekomstverwachting met daarin vrijheid om je eigen keuzes te maken.

Doe dat ook. Ga op zoek naar de juiste kledingtips.

Kies voor een kleur-, kleding- en stijladvies van Yebba Styling, zodat je sterk in je schoenen staat. Met een rijkdom aan kennis over kleuren en stijlen om je weg verder te gaan in je leven.

Yebba Styling

Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij.

Plaats een reactie