kleurrijke kledinghangers

Personal shoppen

shoppenBen je het beu om alweer met kleding thuis te komen, terwijl je het gevoel hebt dat deze kleding niet bij je past, maar in de winkel zo leuk leek? Dan is personal shopping iets voor jou!

Na een kleur- en stijladvies is het mogelijk om samen te gaan shoppen. Weet je inmiddels welke kleding en kleuren bij je passen maar loop je nog steeds winkels in waar je niet jouw stijl kunt vinden? Lijkt het je niet fijn om dat dan aan een professional over te laten?
We bespreken samen wat je in je garderobe mist, bespreken het budget en ik ga voor je aan de slag.

Als ik je wensen weet, ga ik voorshoppen. Dat betekent dat ik ga kijken welke kleding en accessoires er in de winkels hangen. Daarna plan ik een route, zodat duidelijk wordt welke winkels we gaan bezoeken en hoeveel tijd we kwijt zijn aan personal shoppen. Ik ga dus in de winkels op zoek naar de kleding die jouw garderobe compleet maakt.

Personal shoppen houdt in dat we de betreffende winkels bezoeken en jij past de kleding op basis van mijn advies. Vaak gebeurt het dat de klant zelf ook nog leuke dingen ziet die ze wil passen. Dit gaat in één moeite door, het voordeel is dat ik kan vertellen waarom dat kledingstuk een aanvulling is of juist een miskoop.
Het voordeel van personal shoppen is dus dat we samen op zoek naar de juiste kleding gaan en jij weer beter weet waarom bepaalde kleding bij je past.

Nieuw seizoen in aantocht
Ben je tevreden over je kledingkast, maar wil je eens wat anders? Dan is het ook een uitkomst om eens met mij op zoek te gaan naar dat ene kledingstuk. Je komt in winkels waar je misschien nog nooit bent binnen geweest en je doet dan weer een heleboel inspiratie op.

Lijkt het je leuk om een goed advies te krijgen en niet een advies waar de verkoopster ook beter van wordt? Kies dan voor een deskundig kleur- en stijladvies en ga samen met mij shoppen.

Plaats een reactie