Kleding & Stijl

 

kledingkast Yebba

Het is mijn doel om samen met jou je authenticiteit verder te ontwikkelen.

Als je weet wie je bent, wat je wilt en waarom, dan is het gemakkelijker om keuzes te maken. Niet alleen met kleding, maar ook met andere dingen zoals voeding en gezondheid. Maar ook de vrienden die je kiest, hoe jij je huis inricht en je vrijetijdsbesteding zeggen iets over wie je bent en worden wilt. Dit alles hoort bij jouw kleding en stijl.

Authentiek zijn betekent echt zijn, geloofwaardig zijn en het gevolg is dat je jezelf blijft ontwikkelen. Ook trouw blijven aan jezelf – wat anderen ook zeggen of vinden – is een deel van jouw authenticiteit.

          Niet perfect maar uniek

Ik houd van Afrikaanse stoffen en dit zie je terug in mijn kleding. Ook heb ik meubels bekleed met African Wax. Verder zie je natuurlijke materialen terug in mijn sieraden en in mijn huis (interieur). Hetzelfde geldt voor mijn lievelingskleur geel. Mijn auto is geel en in de zomer draag ik graag geel. Ik steun mijn familie in Afrika waar ik kan en ik probeer in Nederland ook gericht mensen te helpen in plaats van geld te geven aan stichtingen waarbij ik soms je vraagtekens bij heb. Het innerlijk en uiterlijk en daden moeten in balans zijn, met elkaar corresponderen.

Authentiek

Iets aantrekken dat bij jou als uniek persoon past, (gevoed) geïnspireerd door de hedendaagse mode.

Ik kijk naar jou en alles wat bij jouw leven hoort, zoals je beroep, je positie thuis en/of in de maatschappij, je levensfase en je uitstraling waarmee jij bij een ander indruk wil maken om tot een goed kleding- en stijladvies te komen. Ik kan geen gedachten lezen, maar wel samen met jou tot een goed resultaat komen.

Van jou heb ik input nodig, ik kan jou niet vertellen dat je graag denim draagt of dat pumps echt iets voor jou zijn. Samen gaan we ontdekken waar jij je prettig in voelt zodat jij dichtbij jezelf staat en vanuit je persoonlijke waarden handelt. Want hoe beter je in staat bent jezelf te onderscheiden van anderen, hoe beter je je eigen merk – je personal brand – in de markt kunt neerzetten. Waarom doe je wat je doet? Daarin zit je passie en dat is de reden waarom iemand jou of jouw producten of diensten wil hebben.

Daarbij hoort een outfit die voor jou authentiek is, daarbij hoort jouw kleding en stijl.

 

 

 

Plaats een reactie