Leo en Kesho

Omslagdoek uit Afrika

multifunctionele omslagdoek

Deze omslagdoek uit Afrika worden o.a. gedragen door Afrikaanse vrouwen en komen uit Tanzania. De stof van de doek kan een bepaalde betekenis hebben.

Omslagdoeken kun je als rok dragen; het is mogelijk om de doek op een leuke manier om je hoofd te knopen. Deze omslagdoeken zijn er in verschillende dessins en formaten.

Houd altijd rekening met je eigen stijl. Bedenk van te voren goed waarmee je de omslagdoek wilt combineren. Bij een omslagrok is het leuk als je een mooie print kiest die de aandacht kan afleiden van je billen en of bovenbenen. Gebruik je de omslagdoek voornamelijk als sjaal, kies dan voor een basic kleur. Dit combineert het gemakkelijkst bij andere kleding.

In veel Afrikaanse landen proberen de dames een mooi ensemble te maken. Ze kiezen dan voor de pagne (rok), top en hoofddoek dezelfde stof. Uiteindelijk ga je zelf je ensemble samenstellen. Ga je voor een mooi geheel of stem je de tinten af op je rok of op je top? Maak je het zonnig en kleurrijk of leg je de nadruk op – bijvoorbeeld – je hoofddoek en houd je de rest van je kleding rustig?

Voor verkoop en meer informatie ga je naar www.leokesho.nl

 

1 Reactie

Plaats een reactie