Links

Wil je – naast informatie over kleur-, kleding- en stijladvies – even verder zoeken naar inspiratie, kijk dan even verder op deze links.

www.simplyrose.nl.

Simply Rose is de specialist op het gebied van hand- en nagelverzorging. Laat je ook eens lekker verwennen door een manicure of pedicure.

www.leokesho.nl.

Leo en Kesho is een leuke webwinkel met mooie stoffen uit Tanzania. Je kunt  er prachtige losse doeken kopen, maar ook leuke rokjes. Ben je creatief? Laat je inspireren en neem een kijkje op deze leuke website.

 

www.styletrip.com/nl/Over/31/monique-bogaards.

Als je verder wilt doorlezen over stijladviezen voor vrouwen, dan is dit een hele leuke en uitgebreide website over kleur-, kleding- en stijladvies. Je komt hier op een persoonlijke pagina van mij terecht. Ook kun je op deze site verder lezen over mijn opgedane ervaringen op het gebied van kleur-, kleding- en stijladviezen.

 

Winkelen in Eindhoven

Dit t-shirt komt uit Label, een van mijn favoriete winkels in Eindhoven. Je kunt meer informatie over deze winkel en mijn shoppingtips in Eindhoven terugvinden op www.styletrip.com/nl/Page/125/dagje-eindhoven-shoppingtips.

Plaats een reactie