De beste wensen

Facebook like en deel een gratis kleuradvies

Yebba like actie facebook adv

Like en deel mijn Facebookpagina en maak kans op een gratis kleuradvies Aïda.

Heb jij iemand of ken jij iemand die in jouw ogen een kleuradvies verdient? Een vriendin die altijd voor anderen klaarstaat en daardoor de neiging heeft zichzelf weg te cijferen? Dan is zij iemand die een kleuradvies verdient.

Gewoon, omdat het leuk is een ander een cadeau te geven. Omdat je het belangrijk vindt goed voor jezelf te zorgen, gun je dat ook die ander. In het bijzonder als het even tegenzit in het leven kan een investering in kleur en stijl iets moois opleveren. Het is leerzaam om jezelf – onder begeleiding van een deskundige – onder ogen te komen en je ziet dan wat kleuren met je gezicht doen. Daar knap je van op.

Een goed kleuradvies voorkomt miskopen voor de toekomst. De kleding die je hebt gekocht en niet meer wilt dragen, kun je weggeven of je kunt een kledingparty organiseren met buurvrouwen en/of vriendinnen en samen een leuke tijd doormaken.

Het zet je in een juiste richting. De richting die jij aan je leven wilt geven. Een kleuradvies ondersteunt je, is niet bepalend, maar het zet je wel aan het denken in welke kleding en kleuren je graag wilt investeren.

Ga je voor duurzaamheid? Ga dan ook voor een kleuradvies.

Like mijn Facebookpagina en maak kans op een gratis kleuradvies. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni a.s.

Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij.

 

Plaats een reactie