Are you kidding me?

Auditie

De talentenshows (The Voice of Holland, Holland ‘s got Talent, e.a.) weten veel mensen aan zich te binden en blijven leuk om te volgen.
Wat trek je eigenlijk aan op de bühne? Misschien treedt je op je in je eigen stad of buurtcentrum of school? Je optreden staat of valt natuurlijk met het genre wat je ten gehore brengt. Ga je voor een balled zoals ‘One moment in time’? Of zing je liever rocknummers à la Anouk?
Bedenk dan dat je uitstraling en kleding het lied extra kracht bijzet. Laat zien dat je er bent en ervoor wilt gaan.

Als Enya in een outfit van Tina Turner zou optreden, dan zou dat niet bij haar persoonlijkheid passen. De donkere en strakke kleding van Tina Turner passen niet bij de uitstraling en liedjes van Enya. Zo heeft ieder zijn of haar eigen stijl en kleding.

Het kennen van je lichaamsvormen is belangrijk voor het kiezen van de juiste kleding en/of outfit.

Heb je rechte schouders, dan zijn haltertops mooi om te dragen. Bij een flinke boezem is een top met een V-hals perfect.
Een skinny staat mooi bij vrouwen met slanke rechte benen. Heb je bredere heupen, kies dan een rechte broek of een bootcut. Draag je graag jurkjes, let dan op de lengte en kies zorgvuldig je schoenen erbij. Met het dragen van goed ondergoed kan je optreden niet meer stuk. (Let op de fans: ze hebben met hun mobiele telefoons zo de foto’s op het internet gepost).

Plaats een reactie