Annerose

Op 5 oktober jl. had ik een afspraak met Annerose. Lees hier een ervaring van een tevreden klant en zie wat een kledingadvies met je kan doen.

‘Op een zaterdagochtend ben ik vroeg naar Eindhoven afgereisd voor een kleur- kleding- en stijladvies bij Yebba Styling. Ik had er erg veel zin in en ik was heel benieuwd wat voor kleding- en stijladvies ik zou krijgen en welke kleuren het beste bij mij zouden passen.  Als eerste ging Monique met diverse kleurendoeken aan de slag om op deze manier te kunnen bepalen welke kleuren mij het beste zouden staan.
Monique kan op een ontspannen en heldere manier aan je laten zien wat voor positief effect bepaalde kleuren op je uitstraling hebben. Het mooie van dit systeem is dat je zelf door de spiegel leert kijken wat een bepaalde kleur met je doet.

Na een pauze gingen we verder met het kleding- en stijladvies. De vorm van mijn figuur werd door haar geanalyseerd; ze keek welke kleding hierbij het beste zou passen en welke kleding je goed met elkaar kan combineren.
Tijdens deze analyses valt mij haar professionaliteit en liefde voor haar vak op.
Samen met de kleurenanalyse en alle nuttige adviezen van Monique over onder andere de door mij meegebrachte kleding, weet ik nu met welke kleuren en kleding ik goed voor de dag kan komen. Ik merk het nu al dat ik heel anders naar kleding en kleuren in een kledingzaak kijk. Ik kijk terug op een leuke en gezellige dag en ben heel enthousiast geworden om met alle aangereikte hulpmiddelen en tips aan mij nieuwe kledingstijl te gaan werken.

Annerose’

Plaats een reactie